Imetystyynyn valinta

Apua, malleja on monta. Miten ihmeessä osaan valita oikean?

Älä hätäänny suotta. Valintaopas auttaa valitsemaan oikeanlaisen tyynyn sinulle ja vauvallesi. Mollavauva auttaa myös valitsemisen vaikealla tiellä: myymälässä,  sähköpostitse tai soittamalla 0456029101 / Satu.
Mollavauva imetystyynyjen jälleenmyyjät auttavat myös miellellään parhaan taitonsa mukaan! 

Olen normaali vartaloinen. Nyt ei ajatella miltä näytetään laitoksella!

Tutustu kaikkiin malleihin. Sinulle sopii mikä vain seuraavista: Perinteinen, PikkuSisko, Delfiini, Vaavi & viivi norsu, lukupesä tai Bumeraa. Kiinnitysnauhalliset mallit ovat parasta mitä voimme tarjota. Suosittelemme että tutustut etenkin Perinteiseen, PikkuSiskoon ja uusimpaan malliimme pitkän ketyksen tulokseen Vaavi & Viivi norsuun.

Olen pienikokoinen

Tutustu PikkuSiskoon. Kun olet itsekkin pieni, niin pieni tyynykin voisi sopia mittoihisi hyvin. Toinen mikä voisi sopia pienelle on Vaavi & Viivi norsu. Siinä saa parhaiten säädeltyä tyynyn korketta. Mikään ei kuitenkaan estä sinua valitsemasta normi tyynyä!

Minulla on isot riipputissit

Tutustu PikkuSiskoon, vauva jää alemmas, eikä nouse niin korkealle. Vaavi & Viivi norsu on myös tutustumisen arvoinen. Siinä voi säädellä tyynyn korkeutta siirtämällä raetta norsun kärsään tai sieltä pois.

Haluan mahdollisimman pientä raetta

Tutustu PikkuSiskoon.

Haluan kotimaisen imetystyynyn. Saako Mollavauvalta sellaista?

Mollavauvan imetystyynyt valmistetaan kotimaassa, voit valita minkä mallin vain.

Mollavauvan kaikki imetystyynyt on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kankaat on valmistettu EU:n alueella. Täytteenä imetystyynyissämme on kotimainen myrkytön, helposti muokkautuva ja käytössä lämmin styrokspallorae.

Imetystuoliini ei mahdu kovin iso tyyny

Tutustu PikkuSiskoon ja Vaavi & Viivi norsuun. Perinteinenkään ei ole poissuljettu vaihtoehto, sillä saahan siitäkin raetta pois tarvittaessa.

Tuleeko minun tilata samalla täyttöraetta?

Ei, tilaa täyttöraetta vasta kun tarvitset sitä. Ota alussa liika täyte pois ja lisää ne myöhemmin takaisin. Lue lisää käyttö ja pesu kohdasta.

Olen edelleen epävarma valinnastani

Soita 0456029101 / Satu. Perinteinen normi imetystyynyä on myyty yli 15 – vuotta, joten se on ainakin löytänyt oman käyttäjä kunnan, joten tutustu siihen vielä kerran.

Ota meihin yhteyttä valinnan vaikeuden iskiessä. Älä jää yksin asian kanssa.

Lue lisää

Olipa kerran Instragramissa

Olipa kerran® on Mollavauvan oma tuotemerkki. Tutustu ja ihastu!

@olipakerran.fi
Instagram has returned invalid data.