Usein kysyttyä: Miten? Kumpi? Voinko?

Kiitos ruoasta. Nyt voitaisiin rupatellakin?

Maito valuu vielä pitkin poskia, mutta katse on jo kohti leikkejä

Imetystyyny tuntuu kovalta ja liian täydeltä. Mitäs nyt?

Ota täytettä pois haluamasi määrä ja laita ottamasi rakeet talteen. Älä hävitä niitä, tarvitset niitä myöhemmin! Lue lisää käyttö ja pesu kohdasta.

Miten PikkuSisko ja perinteinen imetystyyny eroavat toisistaan?

Perinteisessä imetystyynyssä on normaalin kokoista raetta ja PikkuSiskossa on pienempää. Perinteisessä on satiininauhoilla päällinen kiinnitetty ja PikkuSiskossa on päällisessä vetoketjukiinnitys. PikkuSiskon päällinen on helpompi ottaa pois ja laittaa takaisin. Molemmissa on seläntausnauha jossa klipsi. Molemmissa on sama vatsan ympäri menevä kaari. PikkuSiskossa on otettu ulkoreunan kulmat pois ja pikkaisen edestäkin. Perinteinen on tästä johtuen korkeampi kuin PikkuSisko.

Kumpi on parempi perinteinen vai PikkuSisko?

Tämä on mielipide asia. Toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta. Jokainen ihminen on yksilö ja tyyny tulee valita käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Tutustu valintaoppaaseen.

Miten imetystyyny tulisi pestä?

Imetyystyynyn päällisen voi pestä koneessa ja sisäpussin rakeineen esim. vauvan ammeessa. Toki voit pestä sisäpussinkin koneessa, mutta silloin sinun tulee poistaa rakeet! Lue lisää vaihtoehdoista käyttö ja pesu kohdasta ennen kuin alat ottamaan rakeita pois!

Miten päällisen saa helpoiten perinteisen sisäpussin päälle pesun jälkeen?

Laita ensin kunnolla toinen sakara päälliseen omalle paikalleen. Laita sitten tyyny jalkojesi väliin päällisessä oleva sakara alaspäin selkäpuoltasi kohti. Vie päällistä pikkuhiljaa ylemmäs ja siirtele kädelläsi rakeita tieltä pois. Kun tulet hankalimpaan kohtaan, käytä peukaloitasi kuljettamassa rakeita päällisen alta, niin saat ujutettua päällisen pahimman kohdan yli. Sen jälkeen päällinen humahtaakin nätisti paikoilleen. Viimeistele päällinen laittamalla nauhat kiinni ja ottamalla kulmista kiinni ja heilauttele hitusen tyynyä päällisen varassa.

Haluan että vauva nousee mahdollisimman ylös tyynyn avulla. Mikä imetystyyny malli minun tulee valita?

Perinteisessä tyynyssä vauva nousee hiukan korkeammalle kuin PikkuSiskossa. Vaavi & Viivi norsussa voit säädellä parhaiten korkeutta siirtämällä raetta norsun kärsään tai sieltä pois. Kärsän voi myös nostaa tyynyn päälle.

Voiko kapalossa olevaa vauvaa imettää tai pulloruokkia?

Ei voi. Kapalo tulee avata ruokailun ajaksi, jotta vauvan niska pääsee oikeaan asentoon ja ihokontakti toteutuu. Sillä ei ole myöskään väliä imettäisitkö kapalossa olevaa vauvaa imetystyynyn avulla vai et. Avaa kapalo ja nauti pienistä vaeltelevista käsistä rinnallasi! Ruokailu on teidän kahden erityinen hetki.

Mistä voin saada apua imetykseen?

Opastamme mielellämme imetystyynyn valinnassa ja esittelemme tuotteitamme myymälässämme. Lisäksi autamme pienissä hankaluuksissa imetyksen tiellä. Tarvittaessa ohjaamme sinua eteenpäin apua saamaan. Imetystyyny oppaassa löytyy myös erikseen osio tukea imetykseen.

Lue lisää

Olipa kerran Instragramissa

Olipa kerran® on Mollavauvan oma tuotemerkki. Tutustu ja ihastu satumaiseen menoon!

@olipakerran.fi
Instagram did not return a 200.