Imetystyyny- opas auttaa sinua valitsemisen vaikealla tiellä

Matka kohti sujuvaa imetystä alkakoon

Imetystyyny on monikäyttöinen

Valmistettu Suomessa

Mollavauvan kaikki imetystyynyt on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kankaat on valmistettu EU:n alueella. Täytteenä imetystyynyissämme on kotimainen myrkytön, helposti muokkautuva ja käytössä lämmin styrokspallorae.

Lisää meistä

Imetystyyny mallit

Olemme erilaisia, eri muotoisia ja tykkäämme erilaisista asioista. Asuinolosuhteemme ja erilaiset elämäntilanteemme erovat toisistaan. Tästä syystä meillä on useampi malli imetystyynyjä tarjolla.

Alla näet eriteltynä kaikki mallit ja niiden erityispiirteet. Mikäli sinulla herää kysyttävää soita 0456029101, niin selvitetään asia yhdessä.

Perinteinen imetystyyny

Perinteinen mollavauvan imetystyyny. Sisällä on normi stryrokspalloraetta ja päällisessä on satiininauha kiinnitys (eli rusetit).

Seläntakaa menee nauha, jossa klipsi. 

Imetystyyny, joka on malleistamme sellainen varma valinta, eli sopii useimmille ihmisille. Jotkut miehet tykkäävät käyttää tätä imetystyynyä niskatukityynynä kun imetystarve on loppunut.

Imetystyyny on pakattu aika timmiksi, joten halunnet ensin ottaa täytettä pois talteen ja lisätä sen sitten myöhemmin rakeiden likistyttyä. Sisätyynyssä on toisessa sakarassa vetoketju, mistä voi lisätä tai ottaa pois raetta.

Tämän imetystyynyn ovat valinneet monet äidit vuosien saatossa, eli näitä löytyy useasta kodista ja useamman lapsen käytöstä. Perinteistä imetystyynyä onkin myyty jo yli 15- vuotta.

Tyynyn koko on noin 80 cm x 60 cm 

Saatavilla olevat kuosit

PikkuSisko

PikkuSisko on perinteistä imetystyynyä pienempi, muttei liian pieni käytössä. Siitä on poistettu kaikki ylimääräinen.

PikkuSiskon päällinen on helppo laittaa sisätyynyn päälle. Päällinen aukeaa vetoketjulla alhaalta ylös asti, josta johtuen päällisen vaihto on nopeaa ja vaivatonta.

Seläntakaa menee nauha, jossa klipsi.

PikkuSiskon rae on pienempää kuin perinteisessä tyynyssä. Se mukautuu vauvan muotoihin paremmin ja on pehmoisemman oloinen. Rakeen poistaminen tai lisääminen onnistuu yhtä sujuvasti kuin perinteisessäkin, eli sisäpussin sakaran vetoketjun kautta. 

PikkuSisko soveltuu hyvin käytettäväksi pienikokoisilla ihmisillä, lyhytselkäisillä tai pienemmissä tiloissa. Tyyny ei ole yhtä korkea käytössä kuin perinteinen, joten emme suosittele tätä pitkäselkäisille.

Imetystyyny johon kannattaa tutustua paremmin.

saatavilla olevat kuosit

Kaksosten

Kaksosten imetystyyny on nimensä mukaisesti tarkoitettu kahden vauvan imetykseen. Imetystyny soveltuu myös pulloruokkimiseen. Voit imettää tai pulloruokkia yhtäaikaa tai erikseen molempia vauvoja.

Tämä ei kuitenkaan ole se ainut todellisuus mihinkä sitä käytetään. Kaksosten imetystyynyä käytetään esim. myös äidin ja isän yhteisenä tv:n katsomis tyynynä niskan takana kun halutaan olla lähekkäin sängyssä.

Rakeen määrä vaikuttaa siihen kuinka lähelle tyyny tulee imettäjää ja kuinka korkealla vauvat ovat.

Seläntakaa menee nauha, jossa klipsi

Tyynyn koko on noin 85 cm x 75 cm

Saatavilla olevat kuosit

Olipa kerran® Norsu

Olipa kerran® Norsu on pitkän kehityksen tulos.

Tyynyn korkeutta voi säätää siirtämällä raetta norsun kärsään tai sieltä pois. Kärsän voi myös nostaa tyynyn päälle.

Olipa kerran® Norsua voi käyttää nimensä mukaisesti sekä äiti että vauva niskatukityynynä yhtä aikaa. Vauvan niskatukityynynä toimii norsun kärsä ja äidin niskatukityynynä norsun vatsa. Molempien kasvot ovat kohdakkain, jalat ovat eri suuntiin.

Sisäpussi on trikoota ja siinä ei ole vetoketjua. Raetta on mahdollista lisätä purkamalla ommel. Täyttökohta löytyy toisesta jalasta. Rakeen lisäyksen jälkeen aukko tulee ommella tiiviisti kiinni ompelukoneella.

Tämä imetystyyny ei ole vain imetystyyny. Se on lasten ja nuorten kaveri. Olipa kerran® Norsua voi halata ja se tuntuu mukavan lämpöiseltä. Se toimii niskatukityynynä ja parhaana kaverina, jolle voi kertoa kaikki salaisuudet. Olisiko tässä hyvä lahja teinille, joka on jämähtänyt sänkyynsä? Olipa kerran® Norsu on koko perheen suosikki.

Tuotteelle on myönnetty mallisuoja.

saatavilla olevat kuosit

Lukupesä

Lukupesä on nimensä mukaisestä lukemista ajatellen tehty tyyny, mikä soveltuu myös imettämiseen.

Lukupesässä ei ole seläntausnauhaa ja klipsiä.

Voit käyttää Lukupesää imettämisessä. Kieleke menee sisälle ja imetystyyny tulee lähellesi.

Voit käyttää lukupesää lukemisessa niskatukityynynä. Raetta on mukavasti kielekkeessä, mikä tulee niskaa.

Saatavilla olevat kuosit

Delfiini

Imetystyyny jossa on delfiinin mallinen irto päällinen. Delfiini imetystyyny toimii tavallisena imetystyynynä ja myöhemmin lapsen leluna. Delfiinissä on turvasilmät. Delfiinissä ei ole seläntausnauhaa ja klipsiä. Delfiini päällisessä on vetoketju kiinnitys.

Voit ostaa suoraan delfiini imetystyynyn tai ensin perinteisen imetystyynyn ja siihen sitten delfiini irtopäällisen kun et enää imetä. Sisäpussi on sama kuin normi imetystyynyssä.

Delfiini imetystyyny on ripaus leikkisyyttä ja varma sisustuselementti lasten huoneeseen.

 
saatavilla olevat kuosit

Lue lisää

Olipa kerran Instragramissa

Olipa kerran® on Mollavauvan oma tuotemerkki. Tutustu ja ihastu!

@olipakerran.fi
Instagram has returned invalid data.